Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Een eigen bedrijf is prachtig, maar het geeft ook nadelen die niet voor iedereen te begrijpen zijn. Voor mij wel. Ik ken de spanning, de dynamiek, maar ook het belang van het hebben van de juiste sparringspartners. Samen maken we die stap naar ‘the next level’.

Elke branche heeft zijn eigen specifieke kenmerken, maar de meeste bedrijven hebben in de basis veel gemeen. Ik kom daarom graag met je in contact en in gesprek. Daarbij geloof ik dat ik zeker iets van jou kan leren, maar jij ook van mij. Zo komen we samen tot een duurzame verbetering binnen je bedrijf.

ArdInterim: krachtig in eenvoud

Voor de volgende vakgebieden ben je bij mij aan het goede adres:

  • Commercieel
  • Financieel
  • Organisatorisch
  • Verander/verbetertrajecten

LEAN
Ik werk onder andere volgens de Lean Six Sigma methode.

Je ziet kansen in de markt, maar weet niet hoe of waar je moet beginnen. Je vindt jezelf in een rol die niet bij je past, of je hebt er gewoonweg zelf de tijd, energie of aandacht niet (meer) voor. Tegelijkertijd wil je niet direct een fulltime medewerker erbij.
Je bekende aanpak - die tot nu toe tot succes garandeerde– lijkt niet meer te werken. Je loopt tegen terugkerende problemen aan die je nu voor eens en altijd wilt oplossen.
Je wilt sturen op cijfers. Maar hoe hanteer je jouw KPI’s (kritische prestatie indicatoren) zonder dat iedereen helemaal in de stress schiet?

Voor al deze vragen, én meer, kan je mij inschakelen. Voor een paar uur per maand, maar ook voor een halve dag of zelfs 2 dagen per week voor een langere periode. Het belangrijkste doel is, dat het voor ons allen een positieve bijdrage levert.